Hur friar man på ett bra sätt?

Innan det är dags att ta på sig den där vackra brudklänningen, så är det ju bra att någon har friat till en, eller att man själv har friat till den man vill gifta sig med. Det finns en tradition som säger att när det är skottår, då kan en kvinna fria till en man, men i dag, så kan vem som känner för det fria. Men hur ska man göra ett bra frieri då? Det är ju bra att kolla smycken Uppsala, efter bra ringar först. Sen, kanske är det även bra att prata om det, att båda är inne på detta med att gifta sig.

Olika sätt att fria på

Det finns ju grymt många sätt att fria på. Allt från det där klassiska att gå ner på knä till att göra det under en resa, eller att göra det på en plats som betyder mycket för er. Det viktigaste är att göra det personligt. Så det är nästan bättre att satsa på ett enkelt frieri och sedan slå på stort när det är dags för bröllopet. 

Ofta är det inte så viktigt på vilket sätt det görs, utan att man ställer frågan. Men som sagt, det är bra att veta att ens partner är inne på detta med att gifta sig med, så att ditt frieri inte blir pinsamt.

Bestäm er tillsammans

Idag är det minst lika vanligt att man inte friar, utan helt enkelt bestämmer sig tillsammans att man vill göra slag i saken och gifta sig. 

2 Sep 2020