Festliga Mallorca

Mallorca är en festlig plats på många sätt. Dels är det den perfekta platsen att åka till om man vill uppleva party. Det är många olika orter som lagt fokus på det och har olika nattklubbar med mera. Men Mallorca är även bra på det sätt att man kan ta det lugnt och njuta med, bara, om man vill. Allt beror ju på vilken ort man väljer att åka till helt enkelt. En del passar bäst för barnfamiljer, andra för ungdomar. När jag åker dit så vill jag ha lite av varje. Jag önskar jag hade ett eget hus på Mallorca, för då kunde jag åka dit när jag vill.

Tänk att få bo på Mallorca

Ett eget boende på Mallorca vore inte fel att ha. Då slipper man ju att boka hotell och ha sig varje gång man åker dit. Med ett eget hus på Mallorca så kan man bara ta en flygstol när det passar liksom och så har man då en bostad att bo i, när man vill! Det är något jag skulle vilja satsa på, framöver. Gäller bara att ha pengarna eller ta ett lån så att man kan köpa något.

Semester med hotell ett tag till

Fram tills att man någon gång får råd, så får man helt enkelt nöja sig med att åka på vanlig semester och charter med hotell och flyg i ett. Men det är ju rätt trevligt det med, så sett!

24 Oct 2018